ENGLISH VERSION
 
< 2014. április >
H K Sze Cs P Szo V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Koncertkalendárium Töltse le PDF-ben a Koncertkalendáriumunkat!

Bérleteink

Válasszon bérleteink közül::

április 22.
Alapító karnagyára emlékezik a Kodály Kórus

Műsorral emlékezik Gulyás Györgyre a Kodály Kórus április 24-én 13 óra 25 perctől az együttes alapító karnagyának sírjánál. A megemlékezést a kórustagok évente a kiváló zenész, zenepedagógus születésnapja körül tartják, a Debreceni Köztemetőben található síremléknél.

Tovább ...

április 17.
Máté passió az Operaházban, a Kodály Kórussal
Először hallható Magyarországon Bach Máté passiójának mendelssohni átirata a Magyar Állami Operaházban, a Kodály Kórus közreműködésével. A nagyszabású produkció nemcsak a zenei finomságok kedvelőinek kínál izgalmas feltöltődést, hanem formabontó módon vizuális élményt is ígér nézőinek.

Tovább ...
 

április 16.
Kossuth-díjas zenész vezényli a Kodály Filharmonikusokat
Újabb impozáns műsort kínál a zenekedvelőknek a Kodály Filharmonikusok hangversenyprogramja április 17-én, a Bartók teremben, két nagyszerű és a világban is elismert zenész közreműködésével. Az operák operájaként emlegetett Mozart-mű, a Don Giovanni nyitánya, Beethoven egyetlen moll hangnemben írt zongoraversenye és Mendelssohn "Reformáció" szimfóniája szerepel a műsoron.

Tovább ...
 

április 1.
Főszerepben az oboa
Egy igazi virtuóz mester, aki hosszú időn át a hangszer "őshazájában", Franciaországban kamatoztatta tudását, Hadady László mutatja meg a debreceni közönségnek, mi mindenre képes az oboa. Az április 3-ai koncerten két nagyszerű versenyművet is hallhatunk az oboista közreműködésével.

Tovább ...

Galéria

Videók

Baráti Kristóf, a karmester Cantus firmus - Vajda János-ősbemutató a Csokonai Nemzeti Színházban Kvartettben: Mozart-Hidas-Kodály-Hadady Fúvós mesterművek - Hadady Lászlóval
Tovább a galériákhoz ...
Tovább a videókhoz ...


A Kodály Filharmónia Debrecen, a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus fenntartója Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata - A Magyar Állammal közszolgáltatási szerződést kötött zeneművészeti szervezet
tamogatok