ENGLISH VERSION
 
< 2015. január >
H K Sze Cs P Szo V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Koncertkalendárium Töltse le PDF-ben a Koncertkalendáriumunkat!

Bérleteink

Válasszon bérleteink közül::

január 22.
Interjú Kiss Csabával a közelgő Morricone-turnéról

Január végén útnak indulnak európai turnéjukra Ennio Morriconéval a Kodály Kórus énekesei. A tavalyi nagy sikerű koncertkörút után ebben az évben még több helyszínen lép fel az énekkar. A próbák már tartanak, január 25-én megérkezik Stefano Cucci, Morricone betanító karnagya is az együtteshez. A kultúra.hu oldalon Kiss Csaba megbízott karnaggyal olvasható interjú.

Tovább ...

január 20.
Német dallamok
Bravúros, fülbemászó melódiák, igazi komolyzenei slágerek adják a Kodály Filharmonikusok zenés utazásának német nyelvterületet felölelő programját. Bach, Mozart és Brahms legismertebb darabjait élvezhetik a műsorban a koncertlátogatók.

Tovább ...
 

január 13.
Várjuk a virtuózokat jövőre!
Befejeződött decemberben a Virtuózok, Magyarország első komolyzenei tehetségkutató műsora. Boros Misi (zongora) és Girán Péter (gitár) kapta a Kodály Filharmonikusok Debrecen különdíját, ami nem más, mint egy-egy fellépési lehetőség a 2015/2016-os évadra. Facebook-oldalunkon is lehetett szavazni, kit lássanak vendégül a debreceni zenészek.

Tovább ...
 

január 13.
Indul az "Orosz trojka"
Kivételes képességű zongoraművész a vendégszólistája a Kodály Filharmonikusok január 15-ei koncertjének. A jelenleg Svájcban élő magyar zongorista, Krausz Adrienne Rahmanyinov zongoraversenyt játszik. Az orosz program második felében Sosztakovics V. szimfóniája hangzik el.

Tovább ...

Galéria

Videók

Orosz trojka - Rahmanyinov, Sosztakovics, Glinka Újévi koncert 2015 - Nagytemplom Karácsonyi koncert - Händel: Messiás Ifjúsági koncert - Dubrovay László: Tündérszép Ilona és Árgyélus királyfi
Tovább a galériákhoz ...
Tovább a videókhoz ...


A Kodály Filharmónia Debrecen, a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus fenntartója Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata - A Magyar Állammal közszolgáltatási szerződést kötött zeneművészeti szervezet
tamogatok