ENGLISH VERSION
 
< 2015. március >
H K Sze Cs P Szo V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Koncertkalendárium Töltse le PDF-ben a Koncertkalendáriumunkat!

Bérleteink

Válasszon bérleteink közül::

március 2.
Hallgassa kedvezménnyel Händel muzsikáját!

A Saullal folytatódik a Händel-oratóriumokat bemutató sorozat, a Kodály Kórus közreműködésével. A 2013/14-es szezonban a Deborah hangzott el Magyarországon először. A kiváló régizene-szakértő Németh Pál grandiózus terve, hogy mindegyik kevéssé ismert Händel-oratóriumot bemutatja Magyarországon.

Tovább ...

március 4.
Tavaszköszöntő koncertek a Kodály Filharmonikusokkal!
Március a Kodály Filharmonikusok hónapja lesz, hiszen a zenészekkel nemcsak a Bartók teremben találkozhat majd a debreceni közönség. A muzsikusok a 25. Tavaszi Fesztivál nyitókoncertjén, a Django Swing Fesztiválon is fellépnek március 8-án, és ők adják a zenekari kíséretet a Virtuózok Tavaszköszöntő koncertjéhez is, március 20-án.

Tovább ...
 

február 24.
Ismét meghódították Európát
Hazaérkezett február végén a Morricone-turnéról a Kodály Kórus és a Csokonai Színház Énekkara. A két együttes a világhírű filmzeneszerző, Ennio Morricone filmzenéivel lépett fel a kontinens tíz nagyvárosának közönsége előtt, az énekeseket maga a 86 éves muzsikus vezényelte. Idén mintegy százezren hallgatták a koncerteket a legnagyobb európai arénákban.

Tovább ...
 

február 24.
"Hungarikumok" a koncertpódiumon
Különleges, ritkán hallható darabokkal fűszerezett magyar műsort kínál a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus koncertje. Goldmark Károly, Weiner Leó, Dohnányi Ernő és Bartók Béla neve fémjelzi a sajátosan magyar programot. Goldmark és Weiner most elhangzó darabjai csak ritkán kerülnek a koncerttermekbe, a Cantata profana, pedig Debrecenben már régen volt hallható, így ez az összeállítás igazán kivételes koncertélményt ígér.

Tovább ...

Galéria

Videók

Morricone-turné, 2015. - a Kodály Kórussal Farsangi meglepetéskoncert Hajós Andrással Német dallamok - Bach; Mozart; Brahms Orosz trojka - Rahmanyinov, Sosztakovics, Glinka
Tovább a galériákhoz ...
Tovább a videókhoz ...


A Kodály Filharmónia Debrecen, a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus fenntartója Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata - A Magyar Állammal közszolgáltatási szerződést kötött zeneművészeti szervezet
tamogatok