ENGLISH VERSION
 
< 2016. február >
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 

Koncertkalendárium Töltse le PDF-ben a Koncertkalendáriumunkat!

Bérleteink

Válasszon bérleteink közül::

november 18.
Lepje meg szeretteit zenével!

Idén is ajándékozhatnak zenét szeretteiknek a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus karácsonyi jegycsomagjával! Ajánlatunkban hamisítatlan amerikai melódiák, tavaszváró hangulatok és romantikus remekművek szerepelnek. Adjon szép élményeket karácsonyra!

Tovább ...

december 29.
Újévi operettgála a Kodály Filharmonikusokkal
Ismét lesz Újévi operettgála Debrecenben a Kodály Filharmonikusokkal. A zenekar és a Budapesti Operettszínház sztárjai a műfaj legismertebb szerzőinek legnagyszerűbb melódiáit adják elő január 9-én. Kálmán Csárdáskirálynője, vagy Marica grófnője, Lehár Ferenc, Ábrahám Pál és Huszka Jenő közismert melódiái minden időben tartalmas szórakozást kínálnak a zenekedvelőknek.

Tovább ...
 

december 28.
Új évkezdet - a legjobb hangokkal
Könyörgés a békéért - ezt a címet viseli a Kodály Kórus 2016-os újévindító koncertje. Hagyományosan ingyenes hangversennyel várja az énekkar a debreceni zenekedvelő közönséget az újév első napján, a debreceni Nagytemplomban. Idén Rohmann Ditta csellóművész vendégszereplésével énekelnek békéért fohászkodó kórusműveket a Kodály Kórus énekesei.

Tovább ...
 

december 27.
Kinevezések
Újabb öt évre kapott vezetői megbízatást Somogyi-Tóth Dániel, a Kodály Filharmónia igazgatója-művészeti vezetője, aki májusban kezdi meg következő ciklusát az intézmény élén. Új vezető karnagya lesz januártól a Kodály Kórusnak, Szabó Sipos Máté személyében.

Tovább ...

Galéria

Videók

Újévi koncert a Nagytemplomban Karácsonyi koncert Dicsőség és végzet Csak tiszta forrásból
Tovább a galériákhoz ...
Tovább a videókhoz ...


A Kodály Filharmónia Debrecen, a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus fenntartója Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata - A Magyar Állammal közszolgáltatási szerződést kötött zeneművészeti szervezet
tamogatok