ENGLISH VERSION
 
< 2014. december >
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Koncertkalendárium Töltse le PDF-ben a Koncertkalendáriumunkat!

Bérleteink

Válasszon bérleteink közül::

november 27.
A zene ajándék - ajándékozzon tehát zenét!

Idén is ajándékozhatnak zenét szeretteiknek a Kodály Filharmónia karácsonyi jegycsomagjával! Az elmúlt években már több százan élvezhették a legjobb muzsikákat karácsonyi akciónk hangversenyein igényes családtagjaiknak köszönhetően. Ezt az ünnepet is méltóvá tehetjük a koncertélményekre váltott belépőkkel.

Tovább ...

december 15.
Zenébe öntött hitvallás
Koncertlátogatóink már megszokhatták, hogy karácsony előtt szebbnél szebb remekművekkel várják a Kodály Filharmónia együttesei mindazokat, akik ünneplőbe kívánják öltöztetni lelküket. Idén minden idők egyik legpompázatosabb remekműve, Georg Friedrich Händel Messiás című oratóriuma hangzik el a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus karácsonyi koncertjén.

Tovább ...
 

december 8.
Korrepetitor kerestetik
Meghallgatást hirdet zongora-korrepetitor határozott idejű állásra, hosszabbítási lehetőséggel a Kodály Filharmónia Debrecen. Az elsődleges feladat a Kodály Kórus Debrecen korrepetitori munkájának ellátása.

Tovább ...
 

december 8.
Adventi karitatív koncertek
Az Advent nemcsak az ünnepre várakozás, hanem az örömszerzés időszaka is. Ilyenkor mindenki igyekszik figyelmességgel, törődéssel, szeretettel fordulni azokhoz, akik több figyelmet, törődést, szeretetet igényelnek másoknál. A Kodály Kórus decemberben hagyományosan jótékony műsorral ajándékozza meg a gyerekeket, időseket, betegeket, sérülteket.

Tovább ...

Galéria

Videók

Ifjúsági koncert - Dubrovay László: Tündérszép Ilona és Árgyélus királyfi Latin varázs A szerelem rabságában - Sztravinszkij: A menyegző; Orff: Catulli Carmina Divina musica - Verdi: Requiem
Tovább a galériákhoz ...
Tovább a videókhoz ...


A Kodály Filharmónia Debrecen, a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus fenntartója Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata - A Magyar Állammal közszolgáltatási szerződést kötött zeneművészeti szervezet
tamogatok