ENGLISH VERSION
 
< 2015. november >
H K Sze Cs P Szo V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Koncertkalendárium Töltse le PDF-ben a Koncertkalendáriumunkat!

Bérleteink

Válasszon bérleteink közül::

november 18.
Lepje meg szeretteit zenével!

Idén is ajándékozhatnak zenét szeretteiknek a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus karácsonyi jegycsomagjával! Ajánlatunkban hamisítatlan amerikai melódiák, tavaszváró hangulatok és romantikus remekművek szerepelnek. Adjon szép élményeket karácsonyra!

Tovább ...

november 18.
Hangverseny a zene védőszentje tiszteletére
Ismét koncertet ad Szent Cecília tiszteletére a Kodály Kórus Debrecenben, a Szent Anna Székesegyházban, november 22-én, 19:30-tól. Bár a kórus többnyire feszített munkarendjébe nem minden évben sikerült beilleszteni ezt az alkalmat, idén már így is a 6. Szent Cecília-koncertet tartják meg.

Tovább ...
 

november 10.
Romantikus végletek - Debrecenben és a Müpában
Hamarosan ismét a Müpában vendégszerepelnek a Kodály Filharmonikusok. A koraitól az érett romantikáig nagyszerű és népszerű műveket felvonultató koncertprogramban egy kiváló képességű fiatal szólista, a lengyel Tomasz Daroch csellóművész is bemutatkozik.

Tovább ...
 

október 29.
Kilépés a fénybe
Különleges elmélyülésre ad lehetőséget a Kodály Kórus és a Kodály Filharmonikusok Halottak Napja előtti koncertje. Egy nagyszerű klasszikus és egy kortárs magyar szerző kiemelkedő alkotása segít meglátnunk a fényességet a zenében.

Tovább ...

Galéria

Videók

Szent Cecília-napi koncert a Kodály Kórussal Kilépés a fénybe Csillagok útja - Boros Misivel Mesemánia
Tovább a galériákhoz ...
Tovább a videókhoz ...


A Kodály Filharmónia Debrecen, a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus fenntartója Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata - A Magyar Állammal közszolgáltatási szerződést kötött zeneművészeti szervezet
tamogatok