ENGLISH VERSION
 
< 2014. szeptember >
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Koncertkalendárium Töltse le PDF-ben a Koncertkalendáriumunkat!

Bérleteink

Válasszon bérleteink közül::

szeptember 3.
Próbajátékok októberben

Próbajátékot hirdet októberben a Kodály Filharmonikusok Debrecen brácsa tutti, I. hegedű tutti, II. hegedű tutti, II. hegedű szólamvezetői és II. fagott (kontrafagott váltási kötelezettséggel) határozott idejű állásokra, hosszabbítási lehetőséggel!

Tovább ...

szeptember 17.
Korrepetitort keres a Kodály Kórus!
Meghallgatást hirdet zongora-korrepetitori határozott idejű állásra a Kodály Kórus Debrecen! A próbajátékot október 14-én tartják az együttes Széchenyi utcai próbatermében. Az állás határozott időre szól, hosszabbítási lehetőséggel, és elsősorban a kórus korrepetitori feladatainak ellátását jelenti. A kiírás részleteit itt elolvashatják.

Tovább ...
 

szeptember 17.
Különlegességekkel kezdődik a hangversenyszezon
Újdonsággal, ráhangolódó beszélgetésekkel kezdődnek ebben az évadban a Kodály Filharmónia bérletes koncertjei. Az Intermezzo című beszélgetéssorozat a 30 éves jubileumát ünneplő Amadinda koncertje előtt indul az Aranybika épületében található Croco Caféban, ahol mostantól minden bérletes koncert előtt 18 és 19 óra között találkozhatnak karmesterekkel, szólistákkal és más vendégekkel a komolyzene iránt érdeklődők.

Tovább ...
 

szeptember 15.
"Ütős" ütősök Debrecenben!
Az elmúlt három évtized legszínvonalasabb műsorszámaiból válogat az Amadinda Ütőegyüttes jubileumi programja a debreceni koncertszezon nyitóhangversenyén, szeptember 18-án. A világ egyik legeredetibb ütőhangszeres együttesének tartott csapat nagyszerű kollekciót hoz a cívisvárosba, a Kodály Filharmónia vendégeként. Intermezzo címmel elindul beszélgetéssorozatunk is, amelyen a koncertlátogatók a fellépő művészekkel és más vendégeinkkel találkozhatnak.

Tovább ...

Galéria

Videók

Bartók Béla Nemzetközi Kórusverseny - 2014.07.31-2014.08.03 Évadzáró 2013/14 Világhírű filmzenék - újrahangolva Ifjúsági program - Dvořák 9. szimfónia
Tovább a galériákhoz ...
Tovább a videókhoz ...


A Kodály Filharmónia Debrecen, a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus fenntartója Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata - A Magyar Állammal közszolgáltatási szerződést kötött zeneművészeti szervezet
tamogatok