ENGLISH VERSION
 
< 2015. szeptember >
H K Sze Cs P Szo V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Koncertkalendárium Töltse le PDF-ben a Koncertkalendáriumunkat!

Bérleteink

Válasszon bérleteink közül::

július 3.
Már kaphatók a bérletek a Győztesek évadára!

Elindult a bérletárusítás a Kodály Filharmónia Debrecen 2015/2016-os szezonjára. A következő évadban a koncertek a Kölcsey Központban lesznek, és mivel a helyszínváltozás miatt módosul az ülőhelyek rendje, a bérletek is új helyekre szólnak majd. Érdemes tehát minél hamarabb lefoglalni a bérlethelyeket!

Tovább ...

augusztus 11.
Kivételes jubileum
A legkiválóbb hazai művészekkel adják elő a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus énekesei Liszt Ferenc nagyszabású remekművét, a Szent Erzsébet legendáját a Pesti Vigadóban. Az oratórium 150 éve is itt hangzott el először. Augusztus 15-én a mű erre az alkalomra rekonstruált, eredeti, magyar nyelvű változata szólal meg, Kocsár Balázs vezényletével.

Tovább ...
 

augusztus 11.
Videojátékok zenéi csendültek fel Kölnben
Új oldalukról is bemutatkoztak idén nyáron a Kodály Filharmonikusok zenészei és a Kodály Kórus énekesei. A muzsikusok és a kórus tagjainak egy része négy koncertet adott Kölnben a nemzetközi videojáték kiállításon, augusztus 7-e és 9-e között.

Tovább ...
 

augusztus 11.
Fuvola próbajátékok a Kodály Filharmonikusoknál
Próbajátékot hirdet szeptemberben a Kodály Filharmonikusok Debrecen I. fuvola határozott idejű állásra hosszabbítási lehetőséggel, illetve határozott idejű állásra II. fuvola-piccolo váltási kötelezettséggel.

Tovább ...

Galéria

Videók

Mesemánia Zenés évadzáró a Hal közben Operacsemegék Café français
Tovább a galériákhoz ...
Tovább a videókhoz ...


A Kodály Filharmónia Debrecen, a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus fenntartója Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata - A Magyar Állammal közszolgáltatási szerződést kötött zeneművészeti szervezet
tamogatok