ENGLISH VERSION
 
< 2015. április >
H K Sze Cs P Szo V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Koncertkalendárium Töltse le PDF-ben a Koncertkalendáriumunkat!

Bérleteink

Válasszon bérleteink közül::

március 13.
Már kaphatók a jegyek a Mesemániára!

Egy igazán közönségcsalogató program koronázza meg a Kodály Kórus és a Kodály Filharmonikusok 2014/2015-ös évadát, amely zenés utazások jegyében telik. A két együttes már eddig is nagy sikerrel szólaltatta meg a legnagyobb filmzenéket, ám ezúttal minden korosztály bátran csemegézhet!

Tovább ...

április 17.
Boldog békeidők
Ezt a címet viseli a Kodály Filharmonikusok április 21-ei koncertje. Európának ebben szegletében a 19. században sok kis náció élt egymás mellett Bécs kulturális fennhatósága alatt. Hogyan tükröződik mindez a zenei világunkban? Erre kaphatnak választ, akik a Kodály Filharmonikusok április 21-ei műsorát meghallgatják.

Tovább ...
 

április 13.
Alapító karnagyára emlékezett a Kodály Kórus
Műsorral emlékezett Gulyás Györgyre a Kodály Kórus április 9-én az együttes alapító karnagyának sírjánál. A megemlékezést a kórustagok évente a kiváló zenész, zenepedagógus születésnapja körül tartják, a Debreceni Köztemetőben található síremléknél.

Tovább ...
 

március 23.
Olasz triptichon
Húsvét előtt Itáliába érkezik a Kodály Filharmónia együtteseinek zenés utazása. Március 26-án az olaszos hangulatról nemcsak olasz szerzők gondoskodnak, Csajkovszkij: Olasz capricciója a zeneszerző utazásainak hangulatát idézi fel, Respighi jóvoltából Három Botticelli-képről kaphatunk zenés benyomásokat. A húsvéti ünnepkörre pedig Rossini Stabat Matere készít föl minket a Nagyhét előtt.

Tovább ...

Galéria

Videók

Gulyás György-megemlékezés Olasz triptichon Északi fény Händel: Saul
Tovább a galériákhoz ...
Tovább a videókhoz ...


A Kodály Filharmónia Debrecen, a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus fenntartója Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata - A Magyar Állammal közszolgáltatási szerződést kötött zeneművészeti szervezet
tamogatok