ENGLISH VERSION
 
< 2014. április >
H K Sze Cs P Szo V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Koncertkalendárium Töltse le PDF-ben a Koncertkalendáriumunkat!

Bérleteink

Válasszon bérleteink közül::

április 17.
Máté passió az Operaházban, a Kodály Kórussal

Először hallható Magyarországon Bach Máté passiójának mendelssohni átirata a Magyar Állami Operaházban, a Kodály Kórus közreműködésével. A nagyszabású produkció nemcsak a zenei finomságok kedvelőinek kínál izgalmas feltöltődést, hanem formabontó módon vizuális élményt is ígér nézőinek.

Tovább ...

április 16.
Kossuth-díjas zenész vezényli a Kodály Filharmonikusokat
Újabb impozáns műsort kínál a zenekedvelőknek a Kodály Filharmonikusok hangversenyprogramja április 17-én, a Bartók teremben, két nagyszerű és a világban is elismert zenész közreműködésével. Az operák operájaként emlegetett Mozart-mű, a Don Giovanni nyitánya, Beethoven egyetlen moll hangnemben írt zongoraversenye és Mendelssohn "Reformáció" szimfóniája szerepel a műsoron.

Tovább ...
 

április 1.
Főszerepben az oboa
Egy igazi virtuóz mester, aki hosszú időn át a hangszer "őshazájában", Franciaországban kamatoztatta tudását, Hadady László mutatja meg a debreceni közönségnek, mi mindenre képes az oboa. Az április 3-ai koncerten két nagyszerű versenyművet is hallhatunk az oboista közreműködésével.

Tovább ...
 

március 11.
Kortalan hagyomány
Minden eddiginél nagyobb szabású vállalkozásnak ígérkezik Vajda Jánosnak a Debreceni Református Kollégiumban őrzött Református Énekeskönyv dallamainak feldolgozásával készült munkája, a Cantus firmus - A megtartó ének, amelynek zártkörű ősbemutatója 2014. április 11-én lesz Debrecenben.

Tovább ...

Galéria

Videók

Kvartettben: Mozart-Hidas-Kodály-Hadady Fúvós mesterművek - Hadady Lászlóval Händel: Deborah Bécsi klasszikusok III. - Beethoven, Haydn, Mozart, Joanna Kamenarskával
Tovább a galériákhoz ...
Tovább a videókhoz ...


A Kodály Filharmónia Debrecen, a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus fenntartója Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata - A Magyar Állammal közszolgáltatási szerződést kötött zeneművészeti szervezet
tamogatok