ENGLISH VERSION
 
< 2015. március >
H K Sze Cs P Szo V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Koncertkalendárium Töltse le PDF-ben a Koncertkalendáriumunkat!

Bérleteink

Válasszon bérleteink közül::

március 13.
Már kaphatók a jegyek a Mesemániára!

Egy igazán közönségcsalogató program koronázza meg a Kodály Kórus és a Kodály Filharmonikusok 2014/2015-ös évadát, amely zenés utazások jegyében telik. A két együttes már eddig is nagy sikerrel szólaltatta meg a legnagyobb filmzenéket, ám ezúttal minden korosztály bátran csemegézhet!

Tovább ...

március 23.
Olasz triptichon
Húsvét előtt Itáliába érkezik a Kodály Filharmónia együtteseinek zenés utazása. Március 26-án az olaszos hangulatról nemcsak olasz szerzők gondoskodnak, Csajkovszkij: Olasz capricciója a zeneszerző utazásainak hangulatát idézi fel, Respighi jóvoltából Három Botticelli-képről kaphatunk zenés benyomásokat. A húsvéti ünnepkörre pedig Rossini Stabat Matere készít föl minket a Nagyhét előtt.

Tovább ...
 

március 19.
Északi fény
Skandináv tájakon folytatódik az évad zenés barangolása a Kodály Filharmonikusokkal. Az Északi fény című koncertprogramban két emblematikus északi szerző legismertebb művei csendülnek föl. Sibelius Finlandia című művét és Grieg Peer Gyntjének részleteit hallgathatja meg a közönség. Grieg a-moll zongoraversenye pedig a már fiatalon is tekintélyes művésznek számító Báll Dávid közreműködésével szólal meg a Bartók teremben.

Tovább ...
 

március 2.
Hallgassa kedvezménnyel Händel muzsikáját!
A Saullal folytatódik a Händel-oratóriumokat bemutató sorozat, a Kodály Kórus közreműködésével. A 2013/14-es szezonban a Deborah hangzott el Magyarországon először. A kiváló régizene-szakértő Németh Pál grandiózus terve, hogy mindegyik kevéssé ismert Händel-oratóriumot bemutatja Magyarországon.

Tovább ...

Galéria

Videók

Északi fény Händel: Saul Morricone-turné, 2015. - a Kodály Kórussal Farsangi meglepetéskoncert Hajós Andrással
Tovább a galériákhoz ...
Tovább a videókhoz ...


A Kodály Filharmónia Debrecen, a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus fenntartója Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata - A Magyar Állammal közszolgáltatási szerződést kötött zeneművészeti szervezet
tamogatok