ENGLISH VERSION
 
< 2014. november >
H K Sze Cs P Szo V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Koncertkalendárium Töltse le PDF-ben a Koncertkalendáriumunkat!

Bérleteink

Válasszon bérleteink közül::

november 6.
Próbajátékok decemberben

Próbajátékot hirdet decemberben a Kodály Filharmonikusok Debrecen brácsa tutti, cselló tutti és II. fagott (kontrafagott váltási kötelezettséggel) határozott idejű állásokra, hosszabbítási lehetőséggel!

Tovább ...

november 25.
Kezdődik az ifjúsági koncertszezon
Elindulnak az ifjúsági koncertek a Kodály Filharmónia együtteseinél november 26-ával. A Kodály Kórus Hajdú-Bihar megye településeit járja be a következő napokban, míg a Kodály Filharmonikusok november 27-én kezdik a fiataloknak szóló hangversenyek sorát. Ebben az évadban is igazi komolyzenei slágereket hallhatnak majd a diákok a koncerttermekben.

Tovább ...
 

november 17.
A szerelem rabságában
Unikális műsort ígér a Gulyás bérlet első koncertje: külön-külön is ritkán hallható vokális művek csendülnek föl november 20-án, a Bartók teremben. Sztravinszkij és Orff kompozíciói a kísérőhangszereket tekintve is különlegesek, hiszen a zongorára és ütőhangszerekre íródtak. A téma pedig: a szerelem.

Tovább ...
 

november 10.
Páros jegyek A szerelem rabságában koncertjére!
Két különlegesen ritkán játszott mű csendül föl a Kodály Kórus november 20-ai koncertjén. Carl Orff Catulli Carmináját és Igor Sztravinszkij Menyegzőjét hallgathatják meg a koncertlátogatók a Bartók teremben. A kórusra és ritmushangszerekre íródott darabok páratlan élményt ígérnek, ám párosan kedvezményesen jöhetnek a hangversenyre az érdeklődők!

Tovább ...

Galéria

Videók

A szerelem rabságában - Sztravinszkij: A menyegző; Orff: Catulli Carmina Divina musica - Verdi: Requiem '56 - Koncz Gábor, Philippe de Chalendar és a Kodály Filharmonikusok A Zene Világnapja 2014 - a Budapest Jazz Orchestra és a Kodály Filharmonikusok
Tovább a galériákhoz ...
Tovább a videókhoz ...


A Kodály Filharmónia Debrecen, a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus fenntartója Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata - A Magyar Állammal közszolgáltatási szerződést kötött zeneművészeti szervezet
tamogatok