System message

Július 4-én indul a 2022/2023-as évad bérletértékesítése

Július 4-én indul a 2022/2023-as évad bérletértékesítése

Július 4-től lehet bérleteket váltani a 2022/23-as évadra. A szezonban 18 nagyzenekari hangversennyel, a Kodály Kórus 5 a cappella koncertjével és a Kodály Filharmonikusok 6 alkalmassá bővült kamarazenekai sorozatával várjuk a komolyzene szerelmeseit vagy a friss, minőségi élményre vágyókat. A Napló és Korzó bérletet váltók 9 bérletes hangversenyük mellé idén 2 ajándék koncertet választhatnak: 1 kóruskoncertet és 1 kamarakoncertet.

Az évad fellépői lesznek a Kodály Filharmonikusok és Kodály Kórus mellett Jean-Efflam Bavouzet, Szabó Marcell, Berecz Mihály, Grünwald Béla zongoraművészek, Pusker Júlia hegedűművész, Karasszon Eszter csellóművész, Várjon Dénes, Tabea Zimmermann és Jörg Widmann, a MÁV Szimfonikus Zenekar, a Nemzeti Filharmonikusok, a Concerto Budapest és a Modern Art Orchestra és még sokan mások.

A rezidens dirigensek – Somogyi-Tóth Dániel, Kollár Imre, Kocsis-Holper Zoltán, Bényi Tibor – mellett az évadban vezényel többek közt Kovács János, Káli Gábor, Anton Shaburov, Vajda Gergely, Giulio Marazia.

Bérletajánlónkat IDE kattintva tekinthetik meg!

This webpage use cookies. Cookies stored on your computer.